fredag 16. august 2013

Gdansk ferien vår


 Hakk i hel etter den verdensvante mannen, så kom vi oss frem til vakre Gdansk via den forferdelige store flyplassen i Frankfurt. Det går direktefly, men jeg skulle absolutt fly med det trygge solide selskapet vi alle kjenner.


 Kanalen med restauranter på rekke og rad. Deilig mat og drikke, når regningen ble presentert, så følte vi oss søkkrike. Selvfølgelig så var vi rause med drinksen, kanskje altfor rause...


Her kunne vi sitte oppe på terrassen, om vi ville det. Her likte jeg meg, litt roligere gate. Gammel flott restaurant med egen garderobedame. Ikke travle dager for henne, for været var varmt, veldig varmt. Fikk høre at det var litt uvanlig i Gdansk, hvor været kunne være som her, stabilt ustabilt. Men det tror jeg ikke noe på.


Her hadde de gatemusikanter som spilte det vakreste klassiske.6 kommentarer:

Gråbekka`s Blogger sa...

Fine bilder!
Ser så koselig ut å vandre rundt:)
Ha en herlig dag!

Hos Jorunn sa...

Det både hørtes og synes at dere har hatt en fin tur. Det ser veldig koselig ut å gå tur langs kanalen, nyte de flotte bygningene eller sitte på en av uterestaurantene. Sikkert ikke dumt med litt shopping heller. Jeg skulle gjerne vært en tur ute på landbygda der og sett etter gamle slitte møbler...hehe..

Ha en fin helg, Eli! Klem

Birthe sa...

Ser ut som dere hadde en fantastisk tur! Fine bilder av praktfulle bygninger og koseige gater :)

Hanne Bente sa...

Flotte billeder du viser fra Gdansk. Ønsker dig en god søndag:) Knus Hanne Bente

Fru Tunheim sa...

Jeg har aldri vært i Gdansk eller Polen for den saks skyld. Det ser veldig koselig ut der. Når jeg har fri fra jobb orker jeg egentlig ikke reise noe sted. Vil bare være hjemme eller på hytta. Men, kanskje en dag får jeg også mere reiselyst.

Annemor sa...

Sjarmerende bilder fra Gdansk. Hadde nok en fin ferie, tror jeg :)
Mormorklem :)