torsdag 2. august 2012

Laura Ashley dining


Vi titter inn igjen. For oss som liker interiør litt mer enn normalt, så er det veldig gøy å se inn i andres hjem. Ikke av nysgjerrighet, neei, det er bare på landet dei gjør da *smil* Så vi er på besøk hos venninne Anne-Marie igjen. Det er såå fint......

Søte brelepusen

I dag regner det visst over hele Sør-Norge, her har vi tatt på varmepumpen.
Håper de har det bedre i nord.

9 kommentarer:

Annemor sa...

Vakre pusen, men hvor er VAKRESTE BELLA????
Ha en flott dag.
Mormor på muren

Humlehagen sa...

Dette var romantisk og deilig for øyet!Jeg hadde en del Laura Ashley der jeg bodde før,liker det sååå godt!Ha en koselig dag!:)

Hanne Bente sa...

Det var da nogle romantiske billeder du viser i dag....flot.
Tak for kommentaren på min blog....
HUGORME - jeg er skrækslagen for disse.....når jeg færdes på steder hvor der kan være hugorme, har jeg læderstøvler på, og ser ned i jorden for hvert et skridt jeg tager....
Pas på Bella ikke bliver bidt.
Et af mine børnebørn troede at hun det var en FLOT pind der lå på jorden, så var det en hugorm, hun samlede den op, og blev bidt, og måtte indlægges på sygehuset.....
Ønsker dig en god torsdag:)
Knus Hanne Bente

Ingvill sa...

Hei! Så flott en plass:O) Nydelig stue, kjempefin tapet.
Ja, i dag regner det her hos oss. I dag har jeg bare lyst til å kose meg inne med strikketøy og en god film.
Så får vi se hva dagen bringer... kos deg, klem

Mitzie Mee sa...

Så denne blog er den aktuelle?

Melusine sa...

Har du pause fra den andre bloggen? Håper du ikke tenker å slutte helt med bloggingen, det er alltid så mange fine bilder og mye inspirasjon hos deg :)

Takk for at du tittet innom hos meg, vi hadde en herlig ferie i varmen,og nå ser jeg frem til å begynne med førskolelærerutdanningen - er veldig spent og både gleder og gruer meg!

Eli♦Bella blogg sa...

Neei, jeg skal ikke slutte å blogge, ka skal jeg da gjøre her på landet? Jeg blir her på denne bloggen, det er her jeg har mine offentlige og private følgere *smil* Har bare virret litt.

Eli♦Bella blogg sa...

Åhh, jeg glemte å takke for skryt Melusine, takk i like måte.

Melusine sa...

Åh, det var bra at du ikke skal slutte å blogge! Da endrer jeg linken til siden din, og koser meg videre med bildene fra ditt paradis der ute i havgapet :)