mandag 14. mai 2012

Vår-stormFra den fineste vår dag, til høst på et blunk.Bella har meldt seg ut av stormen, det hadde internet også. Men det gjorde ikke så mye, fikk ryddet,
 så da blir gjenbruksbutikken glad. 

6 kommentarer:

Malys krok sa...

Ja se på det! Her var det vinter i helga! Snødde tett, ble hvitt på bakken! Nydelig vårdag du viser før stormen kom! Ser at til og med Bella har bestemt seg for å vente på bedre vær! Det meste går over!
-Margit-

Ingvill sa...

Ja, og så vi som hadde det så fint på lørdag. Fra det ene til det andre...det er ikke måte på å det har blåst heller. Skjønner godt at Bella tar en pause fra det hele. Utrolig deilig å få ryddet litt også, tenker jeg:O) Ønsker deg en fin uke, klem

Med kjæleik til livet sa...

d blæs her og ...
dritt vær
så eg sitter inne i fjøsen og strikker sommerkjole og lar dagen gå sin gang ;)

monikasmil
ps... diggbart det siste bildet da ;)

Humlehagen sa...

Ja, så skiftende vær!Klissvåte hunder etter turen i ettermiddag, og det blåser rundt med blomsterpotter, ting og tang ute i hagen..gleder meg til deilige vårdager igjen!:)Så fine bilder av herlige Bella..godt å bare melde seg ut litt!;)Så vakker utsikt du har, deilig å bo så nær elementene.:)God kveld fra meg!:)

Hanne Bente sa...

Hej Eli.
Flotte billeder du viser.
Kan se at du heller ikke har særlig godt vejr.
Vi har haft regnvejr i dag.
Knus Hanne Bente

Melusine sa...

Skjønner godt at Bella gjemte seg for stormen, men som du sier får en gjøre det beste ut av det og å få ryddet er veldig greit nå før 17. mai :)